• 06 11 085 951
| |

Een nieuwe uitdaging

Je staat aan het begin van je nieuwe uitdaging: het opleiden van je eigen assistentiehond. Een traject dat bestaat uit ups en downs, maar vooral een ongekende leerervaring. De eerste stappen zijn gezet, je weet welk ras bij je past en de bezoekjes bij de fokker zijn geweest. Nu is het zover dat er een pup voor je geselecteerd is die bij jou past. Daarna komt dan eindelijk het moment dat je toekomstige steun en toeverlaat gaat ophalen. En dan ga je verder als team.

jullie traject als team zal dan echt beginnen! De trainingen samen starten en je kleine enkelbijter zal zich gedurende de tijd ontpoppen tot maatje en meer. Hij zal je helpen je gevoelens te begrijpen en uit te drukken, zowel naar jezelf als naar anderen. Zo leer je over jezelf en wordt je duidelijker naar anderen.

Terwijl jullie samen trainen, zullen jij en je hond op elkaar ingespeeld raken. Omgaan met nieuwe situaties en dingen die je moeilijk vindt, betekent uit je comfortzone stappen. Dit is waar de echte groei plaatsvindt. Je topper zal je hierin bijstaan en je aanmoedigen om nieuwe gewoontes en gedrag uit te proberen.

Dit avontuur gaat verder dan een hondenopleiding; het draait om persoonlijke ontwikkeling. Je zult leren gezonde keuzes te maken, grenzen te stellen en deze ook te verleggen. Zo ontdek je niet alleen jezelf, maar ook hoe je goed voor jezelf en je hond kunt zorgen.

Je hoeft dit allemaal niet alleen te doen, samen puzzelen we wat je hond met welk gedrag je duidelijk wil maken. Hij zal je niet alleen praktische hulp bieden, maar je ook uitdagen om te groeien. Met moed, doorzettingsvermogen en de steun van ons ga je ontdekken hoeveel je kunt bereiken!

Geef een reactie