• 06 11 085 951
| |

Ervaringen

ERVARING VAN NOA

Wat ik het fijnst vond aan het werken met Buddy was dat het een uitdaging was. Ik was soms ook best gefrustreerd omdat hij bijvoorbeeld niet deed wat ik zei of wilde. Maar na steeds vaker proberen en op andere manieren proberen werd het steeds leuker en kreeg ik telkens het gevoel van: JAA HET IS GELUKT!

Dat is heel fijn! Je krijgt een succesmomentje en dat hielp mij heel erg om steeds zelfverzekerder te worden! Soms ook even de momentjes tussen de training door, dat we even samen gingen zitten en even praten. Gewoon het gevoel hebben dat er iemand is waarmee je het over alles kan hebben. Niks is gek. Dat voelde voor mij heel vertrouwd. Of als ik soms echt niet lekker in mijn vel zat, dat jij dan zei: “We kunnen ook gewoon een rondje lopen samen met Buddy?”

Dus dat deden we dan en dan hadden we het over waar ik mee zat. Buddy was er altijd als je verdrietig was of blij. Hij zag dat voor mijn gevoel meteen aan mij en kwam dan naast me liggen of werd net zo blij als ik. Ik heb zelf heel veel aan deze training gehad! Naast dat ik het super leuk vond om alles uit te proberen, de successen te ervaren en soms ook de minder goede oefeningen, heb ik echt aan mezelf gemerkt dat het geholpen heeft! Ook de mensen om me heen zoals mijn ouders en vrienden zagen dat het allemaal een stuk verbeterd was! Ik was niet meer zo onzeker als eerst en ik kon veel beter voor mezelf opkomen!

ERVARING NICK

“De gesprekken zonder Buddy vond ik erg saai, met Buddy erbij werd het leuk”

ERVARING BRAM

“Leren door dingen te doen, werkt veel beter bij mij dan die saaie gesprekken”

ERVARING ANNA

Deze training heeft mij geholpen omdat je niet veel hoeft te praten, maar meer bezig bent. Dat vond ik erg fijn.

Buddy is een lieve hond die mij goed aanvoelt en duidelijk laat zien door zijn lichaamstaal wat ik lastig vond, zonder dat ik hier zelf direct bewust van was. Ik heb geleerd om naar zijn gedrag te kijken en dan daarop te reageren.

Ik heb geleerd om meer mijn grenzen aan te geven en daar ben ik erg blij mee!