• 06 11 085 951
| |

Our Services

An impact of mental fitness awareness community health.

Ons aanbod

Dit bieden we voor jongeren

Ons aanbod voor jongeren

Buddyboost biedt specialistische hulp aan kinderen en jongeren in de vorm van weerbaarheidstrainingen, sociale vaardigheidstrainingen en agressie regulatietrainingen, met behulp van psychosociaal hulphonden. Ook werken we vraaggericht en stemmen onze trainingen af op de vraag van de jongeren.

Topdogtraining

Topdogtraining is een training waarin je leert om voor jezelf op te komen, je grenzen aan te geven en ook hoe je met anderen om kan gaan. Dit leer je niet door te praten, maar door juist te doen. Je leert dit door hondengedrag te begrijpen en door dit toe te passen tijdens het trainen van honden. Honden lijken veel op mensen en zijn ook nog eens supereerlijk. Ze oordelen niet over je, maar reageren vooral op je lichaamstaal, stemgebruik en op je uitstraling. Als jij niet duidelijk bent, begrijpen ze niet wat ze moeten doen en zullen dit aan jou duidelijk maken door allerlei signalen te laten zien, zodat je weet hoe je het anders kan doen. Je doet veel succeservaringen op! Deze manier van trainen is erg leuk, we hebben lol en ondertussen leer je ontzettend veel over jezelf!

Leren door te doen

De training bestaat uit 12 sessies. We beginnen met een kennismaking, waarin je aangeeft wat je wil leren. Daarna is er de kennismaking met de hond. Je leert de hondentaal en je leert hoe jij je het beste kan gedragen zodat de hond jou als een goede begeleider ziet en voor je wil werken. We hebben een paar afspraken binnen, maar gaan al snel naar buiten om te oefenen. Na 5 sessies gaan we in gesprek met jou, je ouders of andere mensen die jou ook helpen om te luisteren naar je ervaringen met de hond en of je veranderingen merkt in je gedrag. We spreken af waar je de volgende sessies aan wil werken en na de  laatste sessie horen we graag van je wat je hebt geleerd en hoe je het hebt ervaren.

Boost You

Wij werken vraaggericht en stemmen de training af op  wat jij wil leren.  De afspraken en trainingen kunnen afgestemd worden op je persoonlijke ontwikkeling om samen te ontdekken wat je nodig hebt om je leven weer op poten te krijgen. We komen dan bij je thuis en doordat je contact hebt met een psychosociaal hulphond leer je veel over jezelf. Een hond spiegelt hoe jij je voelt. Wanneer je ouders, een behandelaar of een verwijzer zich zorgen maakt en geen contact met je krijgt zijn contactmomenten in het bijzijn van een psychosociaal hulphond prettig. Deze oordeelt niet over je en vind je leuk zoals je bent. Wanneer je meer vertrouwen krijgt kunnen we uitzoeken wat je wil  en wat je nodig hebt om weer zelfverzekerd in het leven te staan.